Valitse sivu

Yrityksen historiaa

1968

Aarre Kannosto aloitti toiminnan kuljetusalalla yhdellä maansiirtoautolla.

 

 

1970

-luvun loppupuolella toiminta laajeni vaihtolavakuljetuksiin ja konekuljetuksiin. Tällöin yritykseen hankittiin ensimmäinen vaihtolava-auto.

1990

-luvun puolivälissä palvelu laajeni kappaletavarakuljetuksiin ja hankittiin ensimmäinen jakeluauto.

1998

perustettiin Kuljetusliike Kannosto ky ja yrityksen johtoon siirtyi Pasi Kannosto, jolloin Aarre Kannosto siirtyi eläkkeelle. Maansiirto ja kappaletavarakuljetukset vaihtuivat betonikuljetuksiin ja kuljetukset painottuivat pääosin Helsingin seudulle.

 

2000

aloitettiin uudelleen kappaletavarakuljetukset ja vuonna 2001 mukaan tulivat Atrian elintarvikekuljetukset, sekä perustettiin Kuljetusliike Kannosto Oy.

2002

yrityksen toimintastrategiaa mietittyämme, betonikuljetukset  autoineen myytiin pääkaupunkiseudulla toimivalle yritykselle ja päätimme keskittyä elintarvike- ja sopimuskuljetuksiin.

 

Tällä hetkellä

työtä tehdään yhdeksän auton ja laajentuneen henkilöstön voimin. Työt ovat pääasiassa elintarvike- ja sopimuskuljetuksia, mutta vuokrattava kalustomme liikkuu myös ja myyntiartikkeleillammekin on kysyntää. Pitkät perinteet velvoittavat: työtä tehdään ammattitaidolla, asiakasta palvellen!